Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Mitt første tellespill - fra meg til deg barnespill - med terning

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 127,-
Få igjen på lager
SKU
10792
   

Mitt første tellespill er det geniale og morsomme tellespillet for barn. Kast terningen og tell alle prikkene på den. Finn en brikke med like mange prikker og snu den. Finner du et flott, rødt eple, får du ta like mange epler som prikker. Finner du derimot en mark som har forsynt seg av et eple, må du gi fra deg et av eplene du har vunnet.  Fra meg til deg barnespillet passer til barn fra 5-årsalderen. Hvem samler flest epler og vinner spillet?

Inneholder:

  • Mitt første tellespill - barnespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell14292
EAN7031650142928
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.