Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf DinoSquad Rex-Rampage motorisert blaster - med magasin og 20 Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 543,-
Utsolgt
SKU
07218-23

Nerf DinoSquad Rex Rampage motorisert blaster med kikkertsikkert, 10-darts magasin og 20 Elite darts inkludert.

Gjør deg klar for kamp med Nerf DinoSquad Rex-Rampage blasteren som har dinosaur-inspirerte detaljer. Nå kan du og dinosaurene kombinere dine ferdigheter og deres kraft, og du er nå medlem av DinoSquad-eliten. Rex-Rampage blasteren har utseendet til en Tyrannosaurus Rex-dinosaur, og har T-Rex sitt ansikt og en munn full av tenner. Blasteren har motorisert sprengning. Hold gassknappen nede for å starte motoren, og trykk deretter på avtrekkeren for å skyte en dart. På toppen av blasteren er det plassert et kikkertsikte hvor du kan ta ut dine mål før du skyter.

Med Rex-Rampage blasteren følger det med 20 Nerf-darts. Du kan putte 10 skudd i magasinet og skyte alle av gårde før du må bytte. De resterende dartene kan du lagre bak på blasteren i skulderstøtten, slik at de er klare til bruk under Nerf-kampen. Nerf Elite skum-pilene er perfekt for både innendørs- og utendørskamper, og beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Nerf DinoSquad Rex-Rampage motorisert blaster
  • 20 Nerf Elite-darts
  • Magasin

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, selges separat.

Produktdetaljer
ModellF0807
EAN5010993798957
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.