Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf DinoSquad Stegosmash blaster - med 5 piler

-27%

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Kampanjepris 140,- Vår lavpris: 191,-
27%
Du sparer: 51,-
På lager
SKU
07218-25
   

Gjør deg klar for kamp med Nerf DinoSquad blasteren som har dinosaur-inspirerte detaljer. Nå kan du og dinosaurene kombinere dine ferdigheter og deres kraft, og du er nå medlem av DinoSquad-eliten. Stegosmash blasteren har utseende til en Stegosaurus-dinosaur. Nerf Stegosmash blasteren er enkel å bruke i kamp. Sett inn en pil i fronten, og trekk tilbake håndtaket for å lade, og deretter kan du trykke på avtrekkeren for å avfyre en pil. Foran er det også innbygd lagring til 4 piler, slik at du kan ha rask backup mens du er i kamp. Nerf Elite skum-pilene er perfekt for både innendørs og utendørs kamper.

Inneholder:

  • 1 Nerf DinoSquad Stegosmash blaster
  • 5 Nerf Elite-piler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF0805
EAN5010993800186
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.