Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf N-Strike Elite Jr. Explorer blaster med 8 dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 155,-
På lager
SKU
03234-53
   

Nerf N-Strike Elite Jr. Explorer er perfekt til mindre barn som er nybegynnere i Nerf-kampen. Blasteren er dimensjonert for å passe komfortabelt i små hender og er lett å bære. Det frontladede designet gjør det enkelt for barn å sette dartpiler inn, og med et håndtak som har den laveste trekkraften blant Nerf-blastere, er det enkelt for barn fra 6 år å komme inn i kampen. Blasteren gir barna mulighet for å delta i fartsfylt action innendørs og utendørs, og med 8 dartpiler inkludert kan kampen starte med en gang.

Inneholder:

  • Nerf N-Strike Elite Jr. Explorer
  • 8 dartpiler

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF6367
EAN5010996115775
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.