Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Fortnite Flare blaster med 3 Mega dartpiler

-30%

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Kampanjepris 188,30 Vår lavpris: 269,-
30%
Du sparer: 80,70
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
02228-15
   

Gjør deg klar til neste Nerf-kamp med denne Fortnite Flare blasteren som er inspirert av våpenet fra det populære videospillet Fortnite. Blasteren skyter en og en pil om gangen, og ved å åpne fronten på blasteren kan pilen settes inn i kammeret, lukk deretter kammeret, trekk ut ladegrepet og trykk i avtrekkeren for å fyre løs en dart pil på målet ditt.

Med denne blasteren kan du skape action både inne og ute, og passer perfekt for Fortnite-fans og barn fra 8 år og oppover. Det følger også med 3 Nerf mega-piler som lager en plystrelyd mens de flyr gjennom luften.

Inneholder:

  • Nerf Fortnite Flare blaster
  • 3 Nerf Mega darts

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: beskyttelsesbriller anbefales (selges separat)

Produktdetaljer
ModellF3368
EAN05010994118075
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.