Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Elite Jr Ultimate Startsett - 2 blastere og 15 Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 348,-
På lager
SKU
03236-52
   

Nerf Elite Jr Ultimate Starter Set inkluderer 2 blastere designet for barn fra 6 år, og inkluderer 15 Elite dartpiler.

Nerf Elite Jr blastere er enkle lekevåpen designet for jenter og gutter som blaster seg inn i Nerf battle for første gang. Spesielle egenskaper gjør dem enkle å leke med, slik at barn kan glede seg over Nerf-leker med en gang. Her kan barna kaste seg inn i lek med høy-intensitet både inne og ute, og oppleve spenningen med Nerf.

Disse lekevåpnene er enkle å holde og laget i en størrelse tilpasset små hender. De har lav vekt som gjør dem lettere for barn å bære. Lading i front gjør det enkelt å sette inn nye skumpiler og avfyring er enkelt, med håndtak som krever liten trekkstyrke. Alle disse egenskapene gjør barna klar til hurtig handling samtidig som de kan vise fram sine blasting-ferdigheter. Nerf Elite Jr Ultimate Startsett inkluderer 2 blastere og 15 Nerf Elite dartpiler.

Inneholder:

  • 2 Nerf Elite Jr blastere
  • 2 Mål
  • 15 Elite darts

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

MERK: Beskyttelsesbriller anbefales

Produktdetaljer
ModellF6369
EAN5010996115799
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.