Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Ultra Select motorisert blaster med 20 Ultra dartpiler

-36%

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Kampanjepris 495,- Vår lavpris: 774,-
36%
Du sparer: 279,-
På lager
SKU
06226-25
   

Nerf Ultra Select er en motorisert blaster med 20 Ultra dartpiler, 10 for hastighet og 10 for presisjon.

Fyr av darts for avstand eller presisjon med Nerf Ultra Select blasteren! Denne blasteren kan holde to magasin med plass til 10 dartpiler i hver, og Nerf Ultra Select kommer med 20 Nerf Ultra darts inkludert, 10 designet for avstand og 10 designet fra presisjon. Du kan velge hvilket magasin du vil hente piler fra via en spak på blasteren. Sikt og send piler hurtig av sted med denne motoriserte blasteren. Hold inne akselerasjonsknappen for å varme opp motoren og press triggeren. Lad opp magasinene mens du leker for å bruke mindre ventetid på omladninger. 

Blasteren skyter Nerf Ultra darts opptil 36 meter. Inkluderer et håndtak for enkel transportering.

Inneholder:

  • Nerf Ultra blaster
  • 2 magasin
  • 20 darts
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Batteribehov: 6 x C (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år

MERK: Nerf Ultra blastere fungerer kun med Nerf Ultra dartpiler. Beskyttelsesbriller anbefales (ikke inkludert)

Produktdetaljer
ModellF0958
EAN5010993855285
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.