Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol True Metal die cast 6-pack med metall-biler

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Vår lavpris: 346,-
Utsolgt
SKU
06195-137-1

Ingen valp er for liten og ingen oppdrag for stort! Bli med PAW Patrol på oppdrag med disse 6 die cast kjøretøyene. Enten det er et spennende redningsoppdrag eller en katt som må hentes ned fra et tre, kan du stole på at PAW Patrol fikser det.

Kjør raskere enn noen gang for å redde dagen. Med Paw Patrol True Metal kjøretøy får du 6 ulike kjøretøy fra den populære barne-tv serien. Kjøretøyene er i skala 1:55 og inkluderer eksklusive versjoner av to kjøretøy.

Bilene er i tinn og tåler røff lek. Kombiner med PAW Patroll 2 i 1 PAW patroller å få en flott samling til og utføre redningsoppdrag.

Innhold: 

  • 2 x eksklusive kjøretøy
  • 4 x klassiske kjøretøy

Detaljer:

  • Må eskel: L31 x B5,5 x H22 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6053362
EAN778988310069
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.