Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol die-cast biler - 6 metallbiler

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
06195-137-1
   

Die-cast samlepakke med 6 stk Paw Patrol metallbiler i 1:55 skala.

Ingen valp er for liten og ingen oppdrag for stort! Bli med PAW Patrol på oppdrag med disse 6 diecast kjøretøyene. Enten det er et spennende redningsoppdrag eller en katt som må hentes ned fra et tre, kan du stole på at PAW Patrol fikser det.

Kjør raskere enn noen gang for å redde dagen. Med Paw Patrol True Metal kjøretøy får du 6 ulike kjøretøy fra den populære barne-tv serien. Kjøretøyene er i skala 1:55 og inkluderer eksklusive versjoner av to kjøretøy. Bilene er i tinn og tåler røff lek. Kombiner med PAW Patrol 2i1 PAW patroller og få en flott samling til og utføre redningsoppdrag.

Inneholder: 

  • 6 Paw Patrol metallbiler (Marshall, Chase, Sky, Rubble, Zuma og Rocky) 

Detaljer:

  • Mål eske: 31 x 5,5 x 22 cm (LxBxH)
  • Målestokk bil: 1:55 skala
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell20121424
EAN778988310069
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.