Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Marshall fjernstyrt brannbil med Pup Pad kontroller

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 298,-
Utsolgt
SKU
06193-21

Radiostyrt PAW Patrol Marshall brannbil med 76 meters rekkevidde og barnevennlig fjernkontroll.

Kjør rundt med din favorittvalp, Marshall, og redd dagen ved å gjenskape dine favorittøyeblikk fra den populære serien. Marshall og brannbilen hans styres ved hjelp av en enkel kontroll med toveis-styring.

Den enkle fjernkontrollen har en rekkevidde på hele 76 meter og moroa kan fortsette i det uendelige. Brannbilen har autentiske detaljer og en stige som kan heves og senkes når en katt skal reddes fra et tre eller en beboer må klatre ut av vinduet fordi det brenner i trappeoppgangen. Bilen kan kjøre fremover og bakover.

Samle PAW Patrol leker og tilbehør for det ultimate redningslaget, med Ryder, Chase, Marshall, Skye og resten av teamet.

Inneholder: 

  • Marshall og brannbilen hans
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Mål: 25,5 x 13,5 x 23 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 5 x AAA batterier (ikke inkludert) 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6054195
EAN778988278697
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.