Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Mighty Pups stort utkikkstårn 83 cm - med Chase-figur og kjøretøy

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 1 374,-
På lager
SKU
06206-75
   

PAW Patrol Mighty Pups Utkikkstårn på hele 83 cm gir barna den perfekte oversikten over Adventure Bay. Når nødsituasjoner oppstår, kan du trykke på knappen for å aktivere lys-og lydfunksjoner. Tiden er inne for å bli med Paw Patrol på redningsoppdrag. Ingen oppdrag er for stort, ingen valp er for liten. Dette blir spennende!

Plasser valpene på plattformen og trykk på knappen for å få et spennende oppdrag fra Ryder. Lysene på plattformen blinker og lander til slutt på den utvalgte valpen til oppdraget. Send valpene til toppen av tårnet i heisen og send de så ned igjen via en superkul zip-line og ut i kjøretøyene deres.

Inneholder:

  • 1 utkikkstårn
  • 1 Chase-figur
  • 1 kjøretøy
  • 6 Zip-line clips
  • 1 klistremerkeark
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Høyde: 83 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Andre figurer og kjøretøy selges separat. PAW Patrol Basic vehicles og Paw Patrol Deluxe vehicles passer til dette utkikkstårnet. 

Produktdetaljer
Modell6053408
EAN778988270288
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.