Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sjekk ut våre BLACK DEALS

PAW Patrol Mighty Pups stort utkikkstårn 83 cm - med Chase-figur og kjøretøy

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 1 227,-
På lager
SKU
06206-75
   

PAW Patrol sitt store utkikkstårn på 83 cm gir barna perfekt oversikt over Adventure Bay fra teleskopet. Oppdager man problemer så trykk på knappene for å aktivere lys og lyd, og hjelp Paw Patrol med å redde dagen. Plasser valpene på plattformen og trykk på en knapp for å få et oppdrag av Ryder, se plattformlysene blinke og lande på den riktige valpen for oppdraget! Arbeidsheisen kan brukes til å sende valpene til toppen av tårnet, og tilbake nedover zip-linen når problemer oppstår. Åpne døra på bunnen av årnet for å slippe Chase ned i sitt kjøretøy og dra i spaken for å sette ut.

Få eventyret og spenningen fra Paw Patrol hjem. Paw Patrol utkikkstårn er en perfekt gave for enhver fan av serien, fra 3 år og oppover. Samle hele Paw Patrol-laget for flere heroiske oppdrag.

Innhold:

  • 1 utkikkstårn
  • 1 Chase-figur
  • 1 kjøretøy
  • 6 Zip-line clips
  • 1 klistremerkeark
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Høyde: 83 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Andre figurer og kjøretøy selges separat. PAW Patrol Basic vehicles passer til dette utkikkstårnet. 

Produktdetaljer
Modell6053408
EAN778988270288
MerkePaw Patrol
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.