Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Movie lekematte med to metallbiler - brettes sammen til en oppbevaringsboks

-47%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 265,- Vår lavpris: 496,-
47%
Du sparer: 231,-
På lager
SKU
07216-11
   

Denne lekematten er inspirert av Paw Patrol-filmen og det følger med to eksklusive metallbiler.

Gjenskap eventyr og spennende oppdrag i Adventure City. Matten måler 91 x 91 cm, og kommer med to tilbehørsdeler for ekstra innlevelse og lekeglede. Når du er ferdig kan matten enkelt brettes sammen til en oppbevaringsboks med lokk til alle dine Paw Patrol Movie leker.

Inneholder:

  • 1 Paw Patrol Movie lekematte
  • 2 tilbehør
  • 2 kjøretøy
  • 1 klistremerkeark

Detaljer:

  • Mål: 91 x 91 cm
  • Alder: fra 3 år

MERK: Kompatibel med andre Paw Patrol Movie True Metal biler

Når deres største rival, Humdinger blir ordfører i Adventure City og skaper kaos setter Ryder og de heltemodige valpene avgårde i høygir for å møte utfordringen. Mens en valp må ta et oppgjør med sin fortid i Adventure City finner laget hjelp fra en ny venn, den oppvakte dachshunden Liberty. Sammen må Paw Patrol kjempe for å redde beboerne i Adventure City.

Produktdetaljer
Modell6063442
EAN778988412763
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.