Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol True Metal Paw Patroller kjøretøy - Patroller og firhjuling - 13 cm lang

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 176,-
Utsolgt
SKU
03225-31

13 cm lang True Metal Paw Patroller med lasterampe og plass til Ryder og ATVen hans - to kjøretøy i ett.

Dette storskala, true metal, Paw Patroller-kjøretøyet er 13 cm langt, og kommer med Ryders ATV-kjøretøy i skala 1:55. ATV-kjøretøyet kan kjøre direkte inn i Paw Patroller. True Metal Paw Patroller rommer også andre true metal biler i størrelse 1:55 (rommer en bil). Senk lasterampen på baksiden og du kan kjøre småbilene om bord i Patrolleren. Lukk rampen, og gå fra det ene spennende redningsoppdraget til det neste. True Metal Paw Patroller har autentiske detaljer og er det største true metal kjøretøyet fra Paw Patrol så langt.

Inneholder:

  • Paw Patroller
  • Firhjuling med Ryder (figuren sitter fast på kjøretøyet)

Detaljer:

  • Skala firhjuling: 1:55
  • Mål eske: 22 x 18 x 5 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6062573
EAN778988387184
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.