Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris Air Peppa - lekesett med fly, figur og koffert - 28 cm

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 316,-
På lager
SKU
02227-36
   

Alle om bord! Peppa Gris er klar til å reise på eventyr i dette flyet fra Air Peppa Airplane lekesettet. Inspirert av den populære animerte serien kommer dette lekesettet med et fly, samt en Peppa-figur med koffert. Flyet kan åpnes, trappen kan brettes ned, og bagasjerommet kan også åpnes. Til sammen er det plass til 3 figurer totalt (andre figurer kjøpes separat), hvor en kan sitte i cockpiten og styre flyet, og de to andre sitter som passasjerer. Kofferten kan også åpnes og lukkes, og passer perfekt bak baksetet. Hvor går turen?

Inneholder:

  • 1 fly
  • 1 Peppa Gris-figur
  • 1 koffert

Detaljer:

  • Mål fly: ca. 28 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF3557
EAN05010993935680
MerkePeppa Gris
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.