Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Plus Plus Fire bundle - 3 byggesett med branntema - 1410 brikker totalt - basisfarger

-40%

Plus Plus Mini og BIG byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativt, og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen. Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Kampanjepris 298,-
Vår lavpris: 494,-
40%
Du sparer: 196,-
Utsolgt
SKU
08218-33

Denne 3-pack med byggesett fra Plus Plus kommer alle med et brannvesen-tema slik at du kan få et komplett oppsett med brannmann, brannstasjon og brannbil - som passer perfekt om man vil leke brannmann. Følgende sett er inkludert i pakken:

Plus Plus Basic brannstasjon byggesett - 760 brikker

 • Bygg din egen brannstasjon med brannhelter og redningsoppdrag med dette settet fra Plus Plus basic. Byggesettet inneholder 760 byggeklosser, 2 basisplater og instruksjoner som viser hvordan man kan bygge en brannstasjon, brannbil og helikopter.

Plus Plus Basic brannbil og brannmenn - 480 byggeklosser

 • Bygg din egen brannbil og 3 brannmenn med dette settet fra Plus Plus Basic. Byggesettet inneholder 480 byggeklosser og instruksjoner som viser steg for steg hvordan du kan bygge ulike konstruksjoner.

Plus Plus Basic brannmenn - 170 byggeklosser

 • Bygg 3 brannmenn, 1 stige, 1 brannslange og flammer med dette settet fra Plus Plus Basic. Byggesettet inneholder 170 byggeklosser og instruksjoner som viser steg for steg hvordan du kan bygge ulike konstruksjoner.

Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, krativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

 • Designet og produsert i Danmark
 • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

 • Plus Plus Basic brannstasjon byggesett - 760 brikker
 • Plus Plus Basic brannbil og brannmenn - 480 brikker
 • Plus Plus Basic brannmenn - 170 brikker
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål enkeltbrikke: 20 x 12mm
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell3866 - do not open the box
EAN57104091062690
MerkePlus Plus
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.