Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon TCG: 25th Anniversary Deck Box - eske i tre med plass til 100+ byttekort

-37%

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Kampanjepris 286,-
Vår lavpris: 452,-
37%
Du sparer: 166,-
På lager
SKU
08216-6
   

Nydelig håndlaget eske i tre med Pokémon 25 års jubileumslogo. Esken har rom til 100 dobbelt-pakket byttekort i sine beskyttelsesfolier og har et siderom til terninger. Esken har lokk som svinges til siden og er enkel å åpne takket være et utsnitt til tommel, og har en magnetisk lukkemekanisme for sikker oppbevaring. Fyll opp med dine beste samlekort og feire Pokémons 25-års jubileum.

Esken fungerer som et ideelt sted for å bevare og beskytte dine dyrebare Pokemon byttekort! Ved å samle kortene dine holder du ikke bare orden på byttekortene dine, men du holder også kortene dine i god stand ved å ta ordentlig vare på dem.

Inneholder:

  • 1 Pokémon 25 års jubileumseske

Detaljer:

  • Mål: ca. 17 x 10 x 9 cm
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 6 år

MERK: Byttekort, terninger og beskyttelsesfolie følger ikke med. Selges separat

Produktdetaljer
ModellULT15775
EAN074427157753
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.