Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rainbow High Junior High Doll - Bella Parker dukke med stilig antrekk - 23 cm

-25%

Rainbow High - de fargerike dukkene ved enden av regnbuen

Legenden sier at ved enden av regnbuen finner du en gryte med gull. Men sannheten er at du finner noe enda mer fantastisk. Bare noen få utvalgte, med øye for dristig mote, kan følge regnbuen til Rainbow High. Dette er den fargerike moteskolen der alle lærer å vise frem sin sanne farge og stil. 

Velkommen til Rainbow High, der alt er som regnbuen, fargerikt og glitrende. Møt Rainbow High dukkene - nå kan du samle regnbuen!

Kampanjepris 365,25 Vår lavpris: 487,-
25%
Du sparer: 121,75
På lager
SKU
06227-28
   

Dra litt tilbake i tid, og møt favorittdukkene dine i en yngre versjon av seg selv! Bella Parker-dukken kommer her i en Junior High utgave av den populære Rainbow High dukken, og hun har på seg et vakkert antrekk i duse rosatoner. Bella elsker pastellrosa, og det understrekes av den nydelige lyserosa tweedkjolen, de hvite knestrømpene og rosa penskoene med perlepynt, samt den dusrosa ryggsekken. Bella tar stilen helt ut med det pastellrosa håret som er satt opp i en høy hestehale med rosa sløyfe i.

Bella Parker er en real perfeksjonist, noe som blir tydeligere med årene. Hun går ofte kledd i duse antrekk som matcher håret, og på Junior High er hun kjent for den duse stilen. Hun er heller ikke ukjent for å være den alle vil være på gruppe med. Den lille perfeksjonisten passer alltid på at alt er på stell!

Dukken er ca. 23 cm lang, og har bevegelige ledd for realistisk lek. I Junior High Series 2 er det totalt 6 dukker å samle på, og alle har selvfølgelig også en eldre versjon. Andre dukker kjøpes separat.

Inneholder:

  • Rainbow High Junior High Bella Parker dukke
  • Antrekk og sko
  • Ryggsekk

Detaljer:

  • Mål: ca. 23 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Andre dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell582960EUC
EAN0035051582960
MerkeRainbow High
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.