Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rainbow High Rainbow Vision Royal Three dukke - Tessa Park med 2 antrekk - 28 cm

-32%

Rainbow High - de fargerike dukkene ved enden av regnbuen

Legenden sier at ved enden av regnbuen finner du en gryte med gull. Men sannheten er at du finner noe enda mer fantastisk. Bare noen få utvalgte, med øye for dristig mote, kan følge regnbuen til Rainbow High. Dette er den fargerike moteskolen der alle lærer å vise frem sin sanne farge og stil. 

Velkommen til Rainbow High, der alt er som regnbuen, fargerikt og glitrende. Møt Rainbow High dukkene - nå kan du samle regnbuen!

Kampanjepris 475,- Vår lavpris: 694,-
32%
Du sparer: 219,-
Få igjen på lager
SKU
06227-31
   

Bli med i den spennende musikkonkurransen Rainbow Vision med Tessa Park-dukken fra Rainbow High! Hun er en del av Royal Three K-Popgruppen, og dukken måler ca. 28 cm høy. Hun kommer med to rocka lilla antrekk som matcher det pastell-lilla håret. Ta på den asymmetriske skinnbuksen når Tessa skal innta scenen, og kle henne i den lilla dongeribuksen til hverdags.

Tessa er en ordentlig popstjerne, noe som vises både i form av stilige antrekk og musikken hun liker. Det er derfor ikke overraskende at hun kommer med fete antrekk og en personlig mikrofon som matcher stilen hennes. I tillegg har hun alltid med seg heftet om K-Pop bandet hennes, slik at resten av jentegruppen alltid er ved hennes side. Gjør henne klar for å innta scenen for å konkurrere mot de andre Rainbow Vision deltakerne (kjøpes separat)!

Inneholder:

  • Rainbow High Tessa Park-dukke
  • Dukkestativ
  • Mikrofon
  • 2 antrekk med sko
  • Kam
  • Royal Three K-Pop hefte

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Andre dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell578437EUC
EAN0035051578437
MerkeRainbow High
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.