Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Disney Frozen 2 puslespill 2x12 brikker - Alle elsker Olaf

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 112,-
På lager
SKU
04218-93
   

Dette puslespillet inneholder 2 puslespill med 12 brikker av Olaf fra Disney Frozen 2. Puslespillet består av 12 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted.

Inneholder:

  • Puslespill 1: bilde av Olaf i ulike posisjoner med gulrotnesen 
  • Puslespill 2: bilde av Olaf i 3 stående posisjoner

Detaljer:

  • Antall brikker: 2 x 12
  • Motiv: Olaf fra Disney Frozen 2
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell051533
EAN4005556051533
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.