Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Welsh-ponni hoppe - 8 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-113
   

Welsh-ponnier har store pene øyne, en kort rygg og sterke bakbein. De beveger seg modig, fritt og raskt. Travingen deres er spesielt elegant og det ser nærmest ut som ponnien svever. Welsh-ponnier er populære familiehester og velegnet for sprangridning, trekking, turridning og kjøresport.

Morsomme fakta

  • Welsh-ponnien stammer fra Wales og har sin opprinnelse da keltene levde

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden

Inneholder:

  • 1 Schleich Welshponni - hoppe

Detaljer:

  • Mål: 12,5 x 2,8 x 8,2 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13872
EAN4055744020537
MerkeSchleich
Alder3-10

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.