Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

SmartMax My First Dinosaurs - magnetlekesett med dinosaurer - 14 deler

SmartMax er de fargerike og trygge, magnetiske byggesettene som er spesielt tilpasset små barn.

Byggesettene fra SmartMax er med på å utvikle barnas hånd og øye-koordinasjon, logisk tenkning, gjenkjennelse av form og farge, leke- og spilleferdigheter, tellekunnskaper, fantasi og kreativitet. Byggesettene fra SmartMax utfordrer logikken og ferdighetene på flere nivåer, fra de helt enkle til de mer avanserte og utfordrende konstruksjonene. 

Vår lavpris: 292,-
På lager
SKU
02217-65
   

SmartMax dinosaurer er et morsomt magnetlekesett for de minste barna. Dette settet har 14 magnetiske deler som lar barnet ditt være kreativ og sette sammen sine egne kreasjoner og dinosaurer. Delene er ekstra store, myke, robuste og brukervennlige for små hender, og er enkle å sette sammen. Bygg ulike fargerike dinosaurer. Dette lekesettet er ikke bare er morsomt å leke med, men oppmuntrer samtidig til kreativ lek og farge-og formgjenkjenning, samtidig som at det gir økt logisk tenking og bedre hånd-øye-koordinasjon. Delene er i tillegg kompatible med alle SmartMax-sett.

Inneholder:

  • SmartMax My First Dinosaurs magnetsett

Detaljer:

  • 14 deler
  • Kompatibel med andre SmartMax-sett
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell250418
EAN5414301250418
MerkeSmartMax
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.