Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Corolle Scooter Ride-on balansescooter - rosa og hvit - fra 18 mnd

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 645,-
Utsolgt
SKU
10206-38

Denne Ride-on balansescooter fra Smoby Corolle vil glede barnet, med sitt moderne design og flotte farger. Takket være balansescooteren høyde kan den lille dra på eventyr fra han er 18 måneder! Barnet vil å få muligheten til å ta med seg yndlingsdukka eller bamsen på tur, bare plasser den i sykkelsete plassert bak på sykkelen. Under setet skjuler et rom. Barnet kan late som det kjører en ekte scooter, med realistiske detaljer som mekanisk nøkkel og frontlys i plast. Takket være rolige hjul kan barnet ha det morsomt og rulle lydløst i timevis!

  • Smoby Corolle Scooter Ride-on Balansescooter
  • Scooter med sykkelsete til dukke, og rom under setet
  • Med rolige hjul og realistiske detaljer som frontlys og nøkkel
  • Passer barn fra 18 måneder og oppover

Inneholder:

  • 1 Smoby Ride-on balansescooter

Detaljer:

  • Mål prod.: 64,5 x 34 x 47,5 cm (LxBxH)
  • Mål eske: 39 x 23,3 x 58,9 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell721004
EAN3032167210043
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.