Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Cotoons aktivitetsbord med lys og lyd - fra 12 mnd.

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 472,-
På lager
SKU
03192-133
   

Smoby aktivitetsbord med mange morsomme funksjoner som det er gøy å leke med mens man samtidig utvikler de motoriske ferdigheten, som blant annet finmotorikken. Bordets mange elektroniske og mekaniske funksjoner vil holde barnet opptatt i timesvis! Her får det både putteboks med lys og lyd, speil, rulle, 3 horn og et morsomt ballspill med rampe og 1 ball inkludert.

Inneholder:

  • Smoby aktivitetsleke
  • Ball

Detaljer:

  • Mål: 47 x 47 x 49 cm
  • Batteribehov: 2 x LR44 batterier (inkludert)
  • Vekt: ca 2 kg
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell110426
EAN3032161104263
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.