Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Balansesykler

6 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

6 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Barn og deres interesse for sykling starter tidlig, og da kan det være lurt å starte med en balansesykkel eller enkel barnesykkel tilpasset deres behov og størrelse. Dette er kanskje barnets første møte med fart og spenning, og barnet selv vil kunne ha kontrollen. Gi barna en god opplevelse når de skal lære å sykle, enten det er med balansesykkel eller barnesykkel. Sykkelen må alltid tilpasses barnets nivå og behov. En sykkel er ikke noe man vokser inn i, og størrelsen på sykkelen må derfor være tilpasset barnets høyde.

Se gjennom vårt utvalg av sykler for de minste som er perfekt for barn som ønsker å lære seg å sykle! Enten du ønsker en med to hjul eller flere hjul, med brede eller ekstra brede hjul - dette er stedet å begynne letingen etter din første sykkel.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.