Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trehjulssykler og balansesykler

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

17 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

17 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Trehjulssykler passer perfekt til de yngste barna, og her kan du velge mellom vårt utvalg av ulike sykler på tre hjul med flere funksjoner og utforminger. For de aller minste kan det kanskje passe med en sykkel man kan vokse inn i, hvor barnet kan sitte trygt mens en voksen dytter sykkelen bortover veien ved hjelp av en skyvestang. En trehjulssykkel med styrestang er et godt hjelpemiddel etter hvert som barnet vokser og vil overta styringen selv, og man kan da tilpasse trehjulssykkelen til barnet og fjerne fotstøtter, skyvestenger og annet ekstrautstyr. Til slutt vil barnet tråkke bortover veien uten problemer, og med tiden vil de kunne gå over til større sykler.

Barn og deres interesse for sykling starter tidlig, og da kan det være lurt å starte med en balansesykkel eller enkel barnesykkel tilpasset deres behov og størrelse. Dette er kanskje barnets første møte med fart og spenning, og barnet selv vil kunne ha kontrollen. Gi barna en god opplevelse når de skal lære å sykle. Balansesykkelen må alltid tilpasses barnets nivå og behov. En sykkel er ikke noe man vokser inn i, og størrelsen på sykkelen må derfor være tilpasset barnets høyde.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.