Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

SpiderMan kostyme - medium - 6-8 år - heldrakt og maske

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 345,-
Utsolgt
SKU
07217-30

Kle deg ut som den legendariske superhelten SpiderMan med dette stilige kostymet i størrelse medium. Dette settet for barn i alderen 6-8 år består av heldrakt med SpiderMan-hetten. Med denne behagelige og stilige detaljrike drakten kan du gå inn i rollen som den modige og populære superhelten. 

Enhver superhelt trenger en drakt, og med dette stilige kostymet vil du være klar for å redde verden. Dette kostymet har gjenskapt detaljene i SpiderMan-drakten i en mer komfortabel tegneserie-heldrakt. Drakten har et muskuløst utseende, og superheltdrakten kommer med SpiderMan hodeplagg i stoff, lik originalen. Perfekt til lek, og perfekt for SpiderMan fans!

Inneholder:

  • SpiderMan heldrakt med hodeplagg

Detaljer:

  • Alder: 6-8 år
  • Størrelse: medium (ca. 128 cm)
  • Materiale: polyester

Merk: Sko medfølger ikke. Kan oppleves som stor i størrelsen

 

Produktdetaljer
Modell701826M
EAN883028403745
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.