Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

SpiderMan No Way Home Classic kostyme - medium - 6 år - rød og svart heldrakt med skoovertrekk og maske

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 348,-
Få igjen på lager
SKU
06227-78
   

SpiderMan-drakten er stadig i utvikling, og dette kostymet i størrelse medium til barn i alderen 5-6 år er filmtro til den svarte og røde SpiderMan drakten fra Marvel filmen No Way Home! Denne fantastiske drakten som Peter Parker tar på for å prøve å rense navnet sitt ville gjort Tony Stark stolt, og nå kan du kle deg ut som den legendariske superhelten og føle på Spidey-sense kriblingen selv.

Enhver superhelt trenger en drakt, og med dette stilige kostymet vil du være klar for å redde verden. Dette kostymet har gjenskapt detaljene i SpiderMan-drakten fra No Way Home-filmen i en komfortabel heldrakt. Printen av drakten gir et muskuløst utseende, og superheltdrakten kommer med SpiderMan hodeplagg i stoff, lik originalen. Perfekt til lek, og perfekt for SpiderMan fans!

Inneholder:

  • Heldrakt med skoovertrekk
  • Stoffmaske

Detaljer:

  • Mål: 116 cm
  • Størrelse: medium
  • Alder: 5-6 år
Produktdetaljer
Modell301201M
EAN195884008522
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.