Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

SpiderMan Titan Hero - Marvels Scarlet Spider actionfigur - 30 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
06225-40
   

Med denne 30 cm høye Marvels Scarlet Spider-figuren fra Titan Hero-serien kan barna kaste seg ut på eventyr sammen med nettslyngeren. Med denne Spiderman-figuren kan du spille ut spennende og actionfylte scener. Actionfiguren er 30 cm høy og har bevegelige ledd slik at han kan svinge seg rundt på nye eventyr og du kan være med å oppleve en hel verden med superhelter og skurker.

Denne figuren har en «bakport» for tilkobling til en Titan Hero Blast Gear launcher (ikke inkludert; selges separat med Titan Hero Blast Gear-figurer). Når den er koblet til launcheren vil karakterspesifikke lyder og fraser aktiveres.

Inneholder:

  • Marvels Scarlet Spider actionfigur

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE8521
EAN5010993803781
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.