Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Super Mario Bros Movie Bowser-figur som blåser ild - 18 cm

Nintendo Super Mario leker - Kosebamser, byggesett, figurer og lekesett

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen barna kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle noen av favorittkarakterene, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, figurer, bamser, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 436,-
På lager
SKU
03226-69
   

Bring Bowser-figuren til liv med hans ildpustende effekt, med denne figuren inspirert fra Super Mario Bros filmen! Bowser-figuren måler 18 cm og kommer med premium detaljer og 15 bevegelige ledd. Aktiver «ildpustefunksjonen» ved å tilsette vann til beholderen på baksiden av Bowsers hår ved å bruke den medfølgende dråpetelleren, og deretter trykke på sidespissen - se mens opplyst atomisert damp skyter ut av munnen hans!

Inneholder:

  • Super Mario Bros Bowser-figur

Detaljer:

  • Mål: 18 cm høy
  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell42312
EAN192995423121
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.