Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Bjørnebaby med hatt og ryggsekk

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
05236-57
   

Bjørnebabyen fra Sylvanian Families kommer med hatt og ryggsekk, klar for barnehagen. Den lille bjørnen er ikke så god til å snakke ennå, og hadde ikke så mange venner til å begynne med i barnehagen. Storestøster foreslo å gi de andre blomster eller pene steiner i stedet, og nå er han venner med alle! 

Figuren kan posere ved å bevege hodet, armer og bein og har avtagbart tøy. Sylvanian Families er flotte leker som stimulerer barnas fantasirike rollelek. 

Inneholder:

  • Babyfigur
  • Hatt
  • Ryggsekk

Detaljer:

  • Mål: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Andre figurer, tilbehør og sett selges separat.

Produktdetaljer
Modell5412
EAN5054131054123
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.