Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Barnerom - møbelsett med over 25 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 212,-
På lager
SKU
10216-38
   

Med 2 senger som kan settes oppå hverandre til en køyeseng med stige til å koble den sammen er dette møbelsettet fra Sylvanian Families ideelt til et søskenpar. Med to matchende leker, en brun bamse og en beige bamse i tillegg til mønstret sengetøy i henholdsvis rød og grønn er settet perfekt for barn i vekst. I tillegg til senger kommer settet også med en hylle med skuffer, 2 bøker og 10 flere tilbehør som blant annet kalender, notatbok og blyanter.

Inneholder:

  • 2 senger, 1 stige
  • 2 madrasser, 2 sengetepper, 2 puter
  • 2 bamser, 1 hylle-enhet
  • 1 penneholder, 2 blyanter
  • 1 bokrygg, 2 bøker, 1 linjal
  • 10 papirtilbehør 

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell4254
EAN5054131042540
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.