Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sylvanian Families Splashy Oterfamilie - 4 figurer

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 237,-
Utsolgt
SKU
10216-43

Splashy-familien fra Sylvanian Families består av 4 oter-figurer: mor, far og to babyer. Foreldrenes hoder, hender og bein er bevegelige slik at barnet kan stille dem opp i forskjellige poseringer tilpasset deres lek. Figursettet kommer med egne bæresjal for de to Oter-babyene. 

Oter-pappa liker å gå ut med familien. Oter-mamma smiler alltid og gir ut rosende ord. Ros fra Mor etterlater alle med en god følelse. Den lille babyjenta elsker å se på fisk, noe Oter-mamma hadde i tankene da hun lagde sjalene. Den lille Oter-gutten er svært glad i sin mor, noen vil faktisk påstå han er litt bortskjemt. 

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Familie figurer - Splashy Oter

Detaljer:

  • Mål figurer:
    • mor, far: ca. 8 cm
    • babyer: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families ble laget i Japan i 1985 og er elsket i hele verden. Sylvanian Families består av alle slags karakterer, fra kanin-familien Chocolate med sine rosa neser og hasselnøtt-dyppete ører, til ekorn-familien Walnut med sine klare øyne og bustete haler. Utvid din Sylvania landsby ved å tilføye til familier og bygninger til din kolleksjon. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5359
EAN5054131053591
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.