Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Sylvanian Families Splashy Oterfamilie - 4 figurer

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 237,-
På lager
SKU
10216-43
   

Splashy-familien fra Sylvanian Families består av 4 oter-figurer: mor, far og to babyer. Foreldrenes hoder, hender og bein er bevegelige slik at barnet kan stille dem opp i forskjellige poseringer tilpasset deres lek. Figursettet kommer med egne bæresjal for de to Oter-babyene. 

Oter-pappa liker å gå ut med familien. Oter-mamma smiler alltid og gir ut rosende ord. Ros fra Mor etterlater alle med en god følelse. Den lille babyjenta elsker å se på fisk, noe Oter-mamma hadde i tankene da hun lagde sjalene. Den lille Oter-gutten er svært glad i sin mor, noen vil faktisk påstå han er litt bortskjemt. 

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Familie figurer - Splashy Oter

Detaljer:

  • Mål figurer:
    • mor, far: ca. 8 cm
    • babyer: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families ble laget i Japan i 1985 og er elsket i hele verden. Sylvanian Families består av alle slags karakterer, fra kanin-familien Chocolate med sine rosa neser og hasselnøtt-dyppete ører, til ekorn-familien Walnut med sine klare øyne og bustete haler. Utvid din Sylvania landsby ved å tilføye til familier og bygninger til din kolleksjon. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5359
EAN5054131053591
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.