Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Midnight kattefamilie - 4 figurer

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 297,-
Få igjen på lager
SKU
10216-49
   

Familien Midnight består av 4 katter med nydelig sort pels. Dette figursettet består av kattefar, kattemor, kattejente og en babykatt. Du kan bevege hode, armer og bein til alle figurer bortsett fra babyen, og gi dem forskjellige poseringer tilpasset din lek. Fars silkehatt kan brukes til å bære den lille, innpakkede babyen i. 

Pappa James er tryllekunstner og begeistrer alle i landsbyen med sine triks, mens mamma Allison er spåkone. Noen ganger fordyper hun seg så i spådommer til de andre beboerne i landsbyen at hun glemmer hvor hun er.

Datteren Chantelle er sportslig og liker å spille basketball, men når hun blir voksen ønsker hun å bli tryllekunstner som sin far. Baby Reggie er nysgjerrig og får alle til å le med alle spørsmålene sine.

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Families figurer - Midnight
  • 1 silkehatt

Detaljer:

  • Mål figurer:
    • mor, far: ca. 8 cm
    • jente: ca. 6 cm
    • baby: ca 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5530
EAN5054131055304
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.