Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Tactic puslespill 1000 brikker - Julenissens rom

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 148,-
På lager
SKU
09236-88
   

Det er den mest magiske tiden av året. Dette puslespillet fra Tactic har 1000 brikker og har motiv som bidrar til julestemning. Pusle fram Julenissen på sitt rom, med forstørrelsesglass der han studerer en rekke bøker. Kanskje han noterer seg barnas ønsker? Eller prøver finne ut hvem som har vært snille i år? Drøm deg bort til juletid med et puslespill voksne og større barn kan ha glede av. 

Inneholder:

  • Tactic puslespill - julemotiv

Detaljer:

  • Mål ferdig: 67 x 48 cm
  • Antall brikker: 1000
  • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
Modell59219
EAN6416739592190
MerkeTactic
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.