Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sjekk ut våre BLACK DEALS

Kostymer 110-120 cm

Produkter 1-52 av 58

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 58

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Her finner du et stort utvalg karnevalskostymer til småbarn størrelse 110-120 cm. Dette tilsvarer aldersgruppen 5-7 år. Kostymene passer perfekt til karneval, til utkledningsselskap, halloween eller når man ønsker å kle seg ut. Vi har prinsessekjoler, sjørøver-kostymer, dyrekostymer, superheltkostymer, heksekostymer, og kostymer av kjente karakterer fra TV og film, samt et stort utvalg av annet utstyr til utkledning og karneval.

I denne kategorien finner du et stort utvalg av ulike kostymer som passer til enhver utkledningsmulighet som passer til barn mellom 5-7 år, eventuelt til de som bruker størrelse mellom 110-122 cm. Enten du er ute etter en enkel heldrakt med hette, en kappe til å slenge over skuldrene, en vakker kjole til å danse i, eller et søtt kostyme, kult kostyme eller et litt skumlere kostyme - her finner du det meste!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.