Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vtech Toot-Toot Drivers dumperbil med lyd og musikk - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 143,-
Få igjen på lager
SKU
07236-2
   

Vtech Toot-Toot Drivers dumper lastebilen er et kult kjøretøy som er klar for å gi ditt barn rullende læremoro, med 3 sanger og 6 morsomme melodier. Bilen har realistiske lyder i tillegg til musikk og moro, og er i perfekt størrelse for små barnehender. Trykk på lastebilen eller på ansiktsknappen for å sette i gang lydene og se ansiktet lyset opp. Denne lekebilen stimulerer barnets motoriske ferdigheter med syng-med moro og fantasirik lek. 

Vtech Toot-Toot Drivers Dumperbilen er kompatibel med andre Toot-Toot Drivers lekesett, og responderer til Smart Point lokasjonene med forskjellige fraser og lyder (andre sett selges separat).

Inneholder: 

  • Vtech Toot-Toot Drivers dumperbil

Detaljer:

  • Mål: ca. 11 x 5 x 8 cm
  • Batterbehov: 2 x AAA (demo inkludert)
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell950-142533
EAN5766181183370
MerkeVtech
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.