Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader min første lastebil 20 cm - rød

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03217-138
   

Denne røde lastebilen med gul dumperhenger er perfekt som barnets første lastebil, da den er laget av solid høykvalitetsplast. Transporter viktige materialer, for eksempel andre favorittleker, med denne kule lastebilen uten løse deler. Tøm hengeren ved å vri på håndtaket på siden, og se innholdet skli ut av dumperhengeren når hengeren har nok fall.

Kjøretøyet er utstyrt med fire brede dekk for lettere kjøring på ulike underlag, og det er mulig å plassere en liten valgfri favorittfigur i førerhuset.

Inneholder:

  • Wader min første lastebil

Detaljer:

  • Mål: 20 x 12 x 12 cm (LxBxH)
  • Farge: rød
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell9494
EAN4810344009494
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.