Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Adventskalendere

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
Alder

37 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

37 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Den siste tiden frem mot jul kan oppleves som lang, spesielt for de minste. Kort ned ventetiden med små overraskelser frem mot den store dagen! Med en julekalender kan barna telle ned dagene mens de åpner lukene i kalenderen og finner små gaver fra sin favoritt TV-serie, samler sine favorittdyr og tilbehør, setter sammen små byggesett med klosser og minifigurer, utvider samlingen av lekebiler eller kler opp dukkene sine i nye klær og tilbehør. Eller kanskje Rampenissen flytter inn i år, og tar med seg mange morsomme sprell og rampestreker som underholder og gleder barna?

Kjøp adventskalenderen som gjør ventetiden ekstra spesiell og som bygger forventningene til den store dagen. Se vårt store utvalg av julekalendere og adventskalendere til ditt barn! Vi har samlet alle våre beste adventskalendere på ett sted!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.