Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay Transportbåt og containerbåt med figurer

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Les mer om Aquaplay her

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
04195-11
   

To flotte transportbåter til ditt Aquaplay-sett. Bo-Kapteinen og flodhesten Wilma sitter klare for å styre båtene. Passer like fint i Aquaplay-settet ditt som i badekaret eller bassenget.

Inneholder:

  • 2 båter
  • 2 figurer: Bo-Kapteinen og Wilma The Hippo
  • 2 containere

Detaljer:

  • Mål: 17 x 8 x 9 cm
  • Vekt: ca 0,2 kg
  • Alder: Fra 3 år
Produktdetaljer
Modell255
EAN4004943803137
MerkeAquaPlay
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.