Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Soft Touch interaktiv jentedukke med 7 funksjoner - 36 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 464,-
På lager
SKU
04218-125
   

BABY Born Soft Touch Little Girl er den lille dukken på 36 cm med 7 funksjoner, som passer til de minste. Interaktiv dukke som gråter, drikker og tisser.

BABY Born Soft Touch Little Girl er dukken med den myke kroppen og nydelige øyne som vil få hjertet ditt til å smelte. Dukken passer barn fra 2 år og inspirerer til spennende rollespill og fantasifulle eventyr. Baby Born Soft Touch begynner å bli så stor nå og ønsker gjerne å drikke selv fra vannflasken sin, men med litt hjelp av dukkeforeldrene sine. Etterpå er det godt med en liten høneblund, men når hun våkner kan det være lurt å skifte bleie, for hun har nok tisset litt etter alt vannet hun drakk før hun sovnet.

Hun prøver gjerne å tisse på potten sin før bleien kommer på igjen. Den lille jenta er veldig glad i tallerkenen og skjeen sin når hun skal spise, og prøver gjerne selv, men det er litt vanskelig. Derfor er det kjempefint at du kan hjelpe henne med å øve på dette. Armene, bena og hodet til Baby Born dukken er bevegelige, og hvis hun ikke får det som hun vil kan hun også gråte ekte tårer.

Dukken kommer med 7 fantastiske funksjoner som alle fungerer helt uten batterier.  

Inneholder:

  • BABY Born Soft Touch Little Girl - dukke 36 cm
  • Potte
  • Flaske
  • Tallerken og skje
  • Smokk med snor
  • Bleie
  • Fødselsattest

Detaljer:

  • Mål: 36 cm (H)
  • Alder: fra 2 år

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell831960
EAN4001167831960
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.