Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Redningsteam togsett 36025 - innholdsrikt lekesett med politi, ambulanse og brannvesen - lys og lyd

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 1 198,-
Utsolgt
SKU
08227-3

Sett sammen ditt helt eget redningsteam med denne innholdsrike BRIO World 36025 togbanen med politi, ambulanse og brannvesen!

Dette togsettet inneholder flere nivåer med spennende og actionfylt toglek. I lekesettet finner du flere redningsbygg, kjøretøy og figurer i tillegg til skinnedeler til å lage en togbane. Tilkall brannvesen-toget eller -helikopteret, politimotorsykkelen eller ambulansen, og la leken begynne. 

Når det er fare på ferde og ulykken er ute er det bare å ringe nødnummeret og sette redningsteamet på saken. Brannmennene skynder seg til unnsetning i branntoget og helikopteret, mens politiet kommer kjørende på motorsykkelen fra politistasjonen. Trengs det en ambulanse kommer denne kjapt med blinkende lys og sirener. Når dagen er reddet stopper teamet ved den røde lastestasjonen for påfyll av vann slik at de er klare til neste utrykning.

Realistisk jernbanelek hjelper barna med å forstå og lære om omgivelsene på en morsom måte, samtidig som det utvikler finmotorikken. Settet passer til barn fra 3-årsalderen og oppover. BRIO World 36025 er et flott togsett som fungerer både alene og som et tillegg til eksisterende togsettleker. Laget etter BRIO-standeren ved hjelp av høykvalitets plast og FSC-sertifisert europeisk bøketre.

Inneholder:

 • 1 politistasjon
 • 1 politimotorsykkel
 • 1 sykehusgarasje
 • 1 ambulanse
 • 1 brannbiltog
 • 1 helikopter
 • 3 redningsfigurer
 • 2 bakkeskinner og 2 skinnestøtter
 • 13 skinnedeler
 • 1 plattform
 • 1 flammetilbehør

Detaljer:

 • Mål: ca. 105 x 94 x 19 cm
 • Materiale: tre og plast
 • Batteribehov: 2 x LR44
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell36025
EAN7312350360257
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.