Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder JCB teletruck med en pall - 02512

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 342,-
Få igjen på lager
SKU
06216-33
   

JCB 30-19E Teletruck tilhører en ny generasjon innovative produkter kalt JCB E-tech, med elektrisk motor og nullutslipp, uten at det går ut over ytelse. Med maksimal effektivitet med ny type teleskopbom. Denne revolusjonerende teleskopiske gaffeltrucken finnes også som skalert versjon blant Bruders kjøretøy. En styrbar gaffeltruck med plass til en bworld-figur i det moderne førerhuset. Den høydejusterbare teleskoparmen kan trekkes inn og forlenges samt låses, og gaffelen kan vippes. Bruder standardholdere gjør det mulig å koble til et bredt utvalg verktøy og tilbehør for enda mer lekeverdi. 

 • Vinduer av gjennomsiktig plast
 • Sidedører kan åpnes
 • Utvidbar og høydejusterbar teleskoparm
 • Vippbar frontspade
 • Kompatibel med bworld-figur

Inneholder:

 • Bruder JCK teletruck
 • 1 pall

Detaljer:

 • Mål: ca. 32 x 11 x 18 cm (LxBxH)
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plast (ABS)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell02512
EAN4001702025120
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.