Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder John Deere skurtresker T67i - 02132

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 746,-
På lager
SKU
2951
   

Tøff skurtresker fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene har unike og virkelighetstro design og utstyrt med flotte detaljer. John Deere er markedslende traktorer i verden og selger også skurtreskere. T-serien er en nyutviklet serie med skurtresker. Designet er autentisk og har mange flotte detaljer. 

Denne skurtreskeren har korntank som kan åpnes, nivåkorrigering, avtagbart skjærebord og henger til å transporterer den på.

  • Førerhus med glass, venstre dør kan åpnes
  • Klippeagregatet har hjul og drives av friksjon
  • Tilhengerfeste
  • Mål: 50x19.5x23.5 cm 
  • Skala 1:16
  • Kan styres gjennom taket
  • Anbefalt alder: 4+

 

 

Produktdetaljer
Modell02132
EAN4001702021320
MerkeBruder
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.