Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dickie Toys ABC Happy Politistasjon - lekesett med 2 biler

Dickie Toys lekebiler, RC biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 287,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
02226-99
   

Morsomt politistasjon-lekesett fra Dickie Toys. ABC Happy Politistasjonen har 3 etasjer med garasje i første etasje og kontor med kjørebane i andre etasje. På toppen av bygningen er en roterende plattform hvor du kan plassere en av de to inkluderte bilene. Drei på skiltet for å rotere. Andre etasje har en luke hvor du kan velge å "se inn vinduet" til de som arbeider her. 

På bakkeplan er en stor garasje med dør som kan åpnes og lukkes. Her er det plass til begge bilene samtidig. Ved siden av er en luke som kan åpnes for å se hvem som er i fengsel. Et nytt vindu og dreieknapp over lar deg veksle mellom flere scener fra politiarbeidet. Gjør dere klar for fantasirik politilek med Happy politistasjon.

Inneholder:

  • Dickie Toys Happy politistasjon
  • 2 lekebiler

Detaljer:

  • Mål: 49 x 17 x 30 cm (BxDxH)
  • Lengde bil: ca. 9 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell204116002
EAN4006333074707
MerkeDickie Toys
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.