Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Dickie Toys Happy Scania Tim biltransporter

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 364,-
På lager
SKU
04218-32
   

Klar for en lastebiltur? Med Dickie Toys Happy Scania Tim biltransporter kan du enkelt transportere bilene fra et sted til et annet. Biltransporteren er inspirert av Scania sine lastebiler. På lasteplanet er det en bil som følger med lastebilen. Lastebilen gjør det enkelt å frakte bilene rundt, kanskje bilen skal selges? Eller må de på et verksted? Her er det bare å la fantasien flyte.

Lastebilen har et lasteplan som består av to nivåer og en manuell nedsenkbar rampe, slik at bilene enkelt kan kjøre på og av. Med biltransporteren følger det med batterier slik at leken kan begynne med en gang. Kjøretøyet lager både lyd og lys, og på toppen er det et håndtak slik at du enkelt kan løfte den med deg. Med Dickie Toys Happy Scania Tim biltransporter får barnet prøvd seg på sine motoriske ferdigheter, ved å dytte rundt på lastebilen og den lille bilen.

Funksjoner:

  • Lasteplan på to nivå 
  • Nedsenkbar rampe fra begge nivåer
  • Håndtak for enkel frakt

Inneholder:

  • Dickie Toys Happy Scania Tim biltransporter
  • 1 bil

Detaljer:

  • Lengde: 42 cm
  • Batteribehov: 2 x 1.5V R (inkludert)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell204117000
EAN4006333074653
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.