Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Educa Permanent Fix Puzzle Glue - lim til puslespill

Educa spill og puslespill gir deg underholdning og læring gjennom flotte motiver og deler av høy kvalitet.

Puslespill kan være både underholdene og lærerikt, og puslespillene fra Educa er intet unntak. Educas historie strekker seg tilbake til 1894, og de er fortsatt et av verdens ledende merker og setter standarden innen pedagogiske spill og puslespill. Educa-merket er en garanti for kvalitet, og alle deler gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller, og det benyttes fornybare, miljøvennlige råvarer av topp kvalitet. Educa har et enormt utvalg av spill og puslespill som passer til alle aldre!

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
02225-30
   

Med Educa Permanent Fix Puzzle Glue kan du forevige ditt puslespill. Bruk limstiften rett på det ferdige puslespillet. La det tørke og du kan henge puslespillet på veggen, legge det i en ramme, eller bruke det som underlag på et stort bord. Mulighetene er mange. Med Educa lim til puslespill slipper du å ødelegge puslespillene du har brukt så lang tid på å pusle.

Inneholder:

  • Educa Permanent Fix Puzzle Glue

Detaljer:

  • Svamp for påføring
  • Påføres rett på puslespillet
  • 250 ml

Merk: må brukes av en voksen eller under oppsyn av en voksen.

Produktdetaljer
Modell17193
EAN8412668171930
MerkeEduca
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.