Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price First Builders Mega Bloks Musikalsk bondegård - 46 store byggeklosser - 10+ sanger og lyder

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 342,-
Få igjen på lager
SKU
09226-65
   

Mega Bloks musikalsk bondegård byggesett med dyrelyder og sanger fra Fisher Price, med 46 deler tilpasset små barnehender.

Sett sammen farger for å oppdage musikk og dyrelyder på bondegården! Med dette Mega Bloks First Builders lekesettet fra Fisher-Price kan du oppleve musikk og lyder, og lære farger når du bygger en bondegård for flere søte dyrevenner. Bygg en silo, spinnende vindmølle og en låve med svingdør. Etterpå kan du bygge en hest, ku, høne og et lam. Sett hvert dyr på sin tilhørende musikk-tangent for å høre deres spesielle lyd, og lær fargene ettersom du leker. Trykk tangenten igjen for enda flere musikalske overraskelser. 

Mega Bloks First Builders leker er perfekte for små hender, og hjelper barnet utvikle fantasi og grovmotorikk. Dette byggbare bondegård-lekesettet har 46 klosser inkludert store blokker med bilder, spesielle former og byggbare dyr. Klossene er kompatible med alle Mega Bloks byggeleker - for enda mer lek og moro!

Inneholder:

  • Mega Bloks musikalsk bondegård byggesett

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA (testbatteri inkludert)
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellGCT50
EAN887961734331
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.