Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price småbarn

21 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

21 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

12 - 18 mnd: De beste lekene for denne aldersgruppen hjelper barna med å utvikle sine motoriske ferdigheter og utforske nye måter å leke på. Fisher-Price leker for småbarn er morsomme aktivitetsleker, lær-å-gå og lekesett.

18-24 mnd: Lekene for denne aldersgruppen bidrar til å utvikle barnets språkferdigheter og utforske nye måter å leke på. Fisher-Price leker for de litt større småbarnene er rid-on leker som de kan suse rundt på og lekesett som skal bygges, med bevegelige deler, baller eller ringer.

Fra 2 år: De eldste småbarna trenger leker som gjør at de beveger seg, utvikler motorikken og finmotorikken, og leker som engasjerer. Fisher Price-leker for de eldre småbarna er byggeleker, togsett, leker med hjul og leker som bidrar til læring. 

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.