Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price spedbarn

25 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

25 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Babyens første år er fullt av minneverdige milepæler, og du vil sannsynligvis støte på like mange minneverdige opplevelser der du trenger en hjelpende hånd. Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Fisher-Price babyleker for spedbarn er nyskapende babyutstyr, som ivaretar babyen sikkerhet og komfort, og gir deg trygghet i at du har valgt leker spesielt designet for babyen og små barn.

Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Du vil oppleve øyeblikk med undring, ærefrykt, vekst, latter og søvn. Dagene deles med barnet, der du hjelper din baby til å leke og vokse på en trygg og lykkelig måte. 

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.