Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Stack and Discover - stableklosser til baby - sanseleke

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 197,-
Få igjen på lager
SKU
04225-68
   

Med de fargerike Stack and Discover blokkene, fra Fisher Price, kan ditt barn oppdage, myke tekstiler, harde overflater, speil, knapper, farger og mye mer. Hver kloss introduserer en aktivitet, noe å oppdage, kjenne og føle. Klossene kan stables oppå hverandre, triller og utforskes.

Klossene består av ulike strukturer og det er spennende å ta og føle på klossene. La ditt barn utvikle sine motoriske ferdigheter, koordinasjon og nysgjerrighet med disse flotte klossene fra Fisher Price. Hver murstein har 6 spennende sider med tall, vennlige karakterer, peek-a-boo overraskelser, klakkere, skrangler og et speil.

Inneholder:

  • 3 Fisher Price Stack and Discover stableklosser

Detaljer:

  • Mål eske: 28 x 22 x 8 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
ModellGJW13
EAN0887961818970
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.