Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Geomag Classic Panels Green Line - magnetisk byggesett i resirkulert plast - 114 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 694,-
På lager
SKU
02217-13
   

Geomag Classic Panel - 114 er et genialt og enkelt byggesystem med magnetiske staver, kuler og paneler som du kan sette sammen til et uendelig antall former og tredimensjonale konstruksjoner med. Utforsk magnetenes spennende verden med dette utfordrende og morsomme byggesettet fra Geomag! Settet inneholder hele 114 deler, så her er det bare fantasien som kan sette grenser for hva som kan skapes.

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Alle elementer er i tillegg laget av 100% resirkulert plast.

Inneholder:

  • Geomag Classic Panels Green Line byggesett med 114 deler

Detaljer:

  • 114 deler
  • Alder: fra 5 år
  • 100% resirkulert plast
Produktdetaljer
Modell473
EAN0871772004738
MerkeGeomag
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.